Epilarea cu ceară și beneficiile acestei metode ~ Allure by Anca Maria

0
221

Când vine vorba de epilat, sunt foarte multe variante pe care le puteți încerca – de la clasicul aparat de ras, la epilat cu ceară sau epilarea definitivă cu laser. La Salon Allure găsești întotdeauna varianta preferată și potrivită pentru tine.

Întru-un alt articol am vorbit despre Epilarea Definitivă cu Laser, dați un click ca să descoperiți metoda modernă de epilare. Astăzi doresc să prezint Epilarea cu ceară .

În primul rând vreau să vă spun că ceara este foarte eficientă în îndepărtarea firelor de păr nedorite de pe corp. Metoda cu ceara este rapidă, sigură, dar și o variantă mai ieftină.

Te pot asigura că pielea ta va rămâne fină pentru mult mai mult timp decât în ​​cazul epilării clasice cu aparatul de exemplu. Și pe care rămâi sau pielea fină este lângă cu care se realizează cam la 6 săptămâni, în comparație cu aparatul de ras, unde ajungi să te epilezi tot la 2 zile, eu zic că este excelentă. Cum ți se pare?

Dar hai să continuăm și să-ți să-ți spun și alte lucruri interesante despre acest studiu, precum și cele două metode de epilare cu ceară: epilarea cu ceară la cald și epilarea cu ceară fierbinte.

Le luăm pe rând, epilarea cu ceară caldă se aplică direct pe piele cu ajutorul unei spatule. Apoi este îndepărtată cu ajutorul unor fâșii textile aplicate peste ceară, care înlătură atât ceara, cât și firele de păr.

Ceara fierbinte este aplicată direct pe piele. Apoi se lasă să se răcească și să se întărească pe piele. Colțul stratului de ceară este apoi ridicat și ceară este extrasă direct de pe piele.

Ceara fierbinte ajută la deschiderea porilor înainte de îndepărtarea benzilor, făcând-o potrivită pentru zonele mai sensibile.

Probabil te întrebi dacă sunt beneficii dacă folosim această cerere de epilare, răspunsul este DA .

Un prim beneficiu este faptul că epilarea cu ceară îndepărtează firele de păr de la rădăcină , iar acest lucru părul nu crește foarte repede înapoi.

În procesul de epilare vei avea parte și de răsfățul unei exfolieri a pielii, așadar atunci când te epilezi pielea ta va fi netedă, curată și proaspătă.

Poți spune ADIO firelor de păr încarnate și mâncărimilor de după epilare . Două lucruri destul de importante care să aibă grijă de metoda epilării cu care să poată uita de ele, nu vor mai apărea niciodată.

Iar cel mai important beneficiu este acel timp prețios de relaxare . Puțin dureros, dar heii, după o zi plină, un moment în care nu faci nimic, iar apoi sunt divine, consider că trebuie prețuit.

Care după de epilare ți se potrivește cel mai bine? 

Salon Allure de Anca Maria

Piața Centrală, nr. 33, Bistrița

Contact: 0742.858.911

Facebook: https://www.facebook.com/allurebyancamaria/ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here