Masajul facial și beneficiile lui – Allure by Anca Maria

0
178

Sunt nenumărate tehnici de masaj facial, tehnica se alege în funcție de ce vrem să obținem în urma lui. Ce e important este faptul că toate aduc beneficii feței noastre.

Cu toții ne dorim un ten strălucitor, cât mai tânăr și în același timp și sănătos. Din acest motiv nu trebuie să neglijezi această metodă care este folosită de foarte mulți ani. Pare atât de simplă, dar foarte benefică.

Cu ajutorul masajului facial procesul de îmbătrânire va fi mai lent, pielea feței fiind mai elastică și mai sănătoasă.

Dar haideți să vă prezint cele mai importante beneficii ale masajului facial.

Curăță pielea de toate impuritățile

Pielea feței acumulează și ea murdărie, praf, pe care trebuie să le eliminam zilnic. Această curățare trebuie să facă parte din rutina zilnică de îngrijire. Pe lângă această curățare se recomandă o dată pe săptămână aplicarea unei măști speciale de curățare care să fie urmată de un masaj blând folosind un produs potrivit tenului. Rezultatele se vor vedea imediat, iar pielea va fi mai strălucitoare și luminată.

Îmbunătățește circulația sângelui

Dacă tenul are o circulație bună a sângelui înseamnă că celulele primesc nutrienții și oxigenul necesar pentru ca tenul să strălucească. Acest lucru fiind foarte sănătos la nivel de piele. Așadar, tenul e fericit și sănătos dacă îl răsfățăm cu un masaj.

Ten mai ferm, efect de lifting

O modalitate simplă de menținere a fermității pielii feței, deoarece masajul are rolul de a stimula producția de colagen. Colagenul este o proteină naturală care menține elasticitatea pielii, ajutând astfel pielea să rămână tânără.

Întârzie apariția ridurilor

Fie că zâmbim, sau facem alte gesturi, mușchii  feței se încordează, astfel apar ridurile de expresie. Dar noroc cu masajul facial care relaxează acești mușchi și reduce aspectul ridurilor. Dacă în timpului masajul se folosește crema potrivită tenului tău, pielea ta va radia de fericire, elasticitate și luminozitate.

Desigur pe lângă aceste aspecte importante masajul facial ajută la tratarea acneei sau alte afecțiuni ale pielii, ajută la combaterea stresului, previne apariția cearcănelor, elimina toxinele, întărește musculatura feței. Cu siguranță masajul facial trebuie introdus în rutina noastră de îngrijire a feței.

Așadar, ai grijă de pielea ta și fă-ți timp pentru un masaj facial pe săptămână. Nu durează mult, nu este costisitor, iar efectele sunt senzaționale.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here