Totul despre epilarea definitivă cu laser! – Allure by Anca Maria

0
230
Totul despre epilarea definitivă cu laser! 

Această procedură se poate realiza în orice sezon, mituri precum că vara nu se recomandă această procedură sunt false. Tehnologia a avansat, iar aparatele profesionale pentru această procedură permit acum realizarea epilării definitive în orice perioadă a anului.

De asemenea, epilarea definitivă se potrivește și bărbaților. Cadoul perfect când nu mai ai idei.

Dar haide să începem cu începutul: Ce este epilarea definitivă cu laser?

Este metoda de îndepărtate a părului nedorit sau inestetic.

Te confrunți cu pilozitate facială? Epilarea definitivă cu laser e soluția ideală!

Epilarea definitivă cu laser înseamnă eliminarea folicului de păr de la nivelul pielii cu ajutorul unei unde laser.

Doare epilarea definitivă?

Cu siguranță te întrebi acest lucru, răspunsul este: DEPINDE. Depinde de la persoană la persoană.

Intensitatea de lucru în timpul unei ședințe de epilare este reglată în funcție de gradul de suportabilitate. În general vei simți laserul cum lucrează sub forma unor mici înțepături, dar în niciun caz nu vei resimți durere insuportabilă.

Este posbil ca în zonele cu os de la tibie, brațele, genunchii, omoplații și zona inghinal să fie un mic disconfort, o senzație de înțepătură. Dar nu te speria, totul este suportabil.

Cât durează o ședință de epilare cu laser și de câte ședințe e nevoie pentru un tratament complet?

O ședință are durata între 15 și 60 minute. În funcție de zona tratată poate dura mai puțin sau mai mult. De exemplu în zone precum axila, mustața, ședința va dura 15 min, dar în zone precum brațele, picioarele, acolo poate dura aproximativ 60-70 minute.

Te întrebi probabil și câte săptămâni durează un tratament complet. Și acest lucru este influențat de diverși factori precum: sexul, vârsta, tipul de piele și păr.

Dar toate aceste lucruri vor fi stabilite împreună cu tehnicianul ales pentru această procedură și îți va spune după constituția ta de câte ședințe vei avea nevoie.

În medie este nevoie de 6-8 ședințe cu un interval de 4-6 săptămâni între ele, în funcție de gradul de pilozitate și ciclul de creștere a părului.

După ce ai realizat un astfel de tratament sunt câțiva pași pe care trebuie să-i respecți pentru o piele cât mai fină. Iată care sunt aceștia:

  • Evită pentru o perioadă scurtă sauna, piscina, dușurile fierbinți și hainele mulate pe corp.
  • Folosește zilnic creme hidratante cu factor de protecție solară.

Nu este o îngrijire complicată, dar atenție la micile detalii care contează foarte mult. Dacă te gândești să realizezi această procedură vreau să îți spun că merită, iar investiția este minimă atât din punct de vedere al costului cât și al timpului. Iar tu meriți acest răsfăț care pe termen lung îți aduce doar beneficii.

☆ Epilare definitivă cu laser ☆- procedura cea mai eficientă și potrivită pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite de pe corp.

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here